Nieuwe datum Horecabeurs 2025

Delen op social media facebook Twitter Linkedin

Na het succes van de 60e editie van de Horecabeurs Goes is de datum voor de 61e editie al vastgesteld. Reserveer de data van 17 en 18 maart 2025 alvast in je agenda, want dan zal de bruisende Horecabeurs opnieuw plaatsvinden in de Zeelandhallen in Goes.

Afgelopen week hebben meer dan 10.000 ondernemers en horeca- en recreatiemedewerkers de kans gegrepen om kennis te maken met de nieuwste trends en culinaire hoogstandjes. De dynamische ambiance van de Zeelandhallen diende als het perfecte podium voor de 60e editie van de Horecabeurs Goes. Met trots kunnen we stellen dat Horecabeurs Goes zich heeft gevestigd als dé toonaangevende Horecabeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen, waar alles op het gebied van food, horeca en toerisme onder één dak te vinden is.

Ook voor de 61e editie streven we ernaar om een ongeëvenaarde ervaring te bieden. Verwacht wederom een indrukwekkende showcase van de nieuwste trends, innovaties en culinaire hoogtepunten. Zet de datum in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke 61e editie van Horecabeurs Goes op 17 en 18 maart 2025. Wij verheugen ons erop om de traditie van deze vooraanstaande Horecabeurs voort te zetten en kijken ernaar uit om opnieuw duizenden enthousiaste ondernemers en professionals te verwelkomen in de Zeelandhallen in Goes.

 
 
 
 
 
Nieuwsbrief
blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Postadres
  • Frans den Hollanderlaan 10 A
  • 4461 HN Goes
  Cookie statement